Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Mura Hotel se află pe malul mării, într-o zonă liniștită a complexului, oferind o priveliște minunată către Marea Neagră și o atmosferă relaxantă. Acesta este aproape de Rezervația Naturală Baltata, facilitând explorarea naturii locale. Deși este situat într-o zonă mai retrasă, hotelul este la doar 900 de metri distanță de strada comercială din Albena, unde se găsesc magazine, restaurante și alte atracții. Această apropiere permite oaspeților să se bucure de viața animată a stațiunii, fără a se abate prea mult de la liniștea și frumusețea naturală a locului.

Facilități hotel

Hotelul oferă o varietate bogată de facilități și servicii, inclusiv un restaurant principal, două piscine exterioare pentru adulți și copii, o piscină interioară, un lobby bar și un pool bar numit Gergana. Printre facilitățile suplimentare se numără jacuzzi-ul, clubul internet, minibarul, serviciile de masaj, magazinul, închirierea de seifuri la recepție, serviciile de spălătorie și călcătorie, rent a car și schimbul valutar.
Hotelul organizează și programe de sport și divertisment atât pentru copii, cât și pentru adulți. În plus, oaspeții au acces la diverse activități recreative, cum ar fi excursiile, sporturile acvatice, mini golf, călăria, scufundările, fotbalul, baschetul, fitnessul, biliardul, închirierea de biciclete și ricșe, plimbările cu trăsura, Luna Park-ul și bowlingul, disponibile contra cost.

Facilități camere

Toate camerele hotelului sunt dotate cu televizor cu canale prin cablu, aer condiționat, frigider, minibar, fier de călcat, iar băile sunt dotate cu duș, halate de baie, papuci de casă, prosoape, uscător de păr și balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie