Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MELIA GRAND HERMITAGE HOTEL


Descriere

Hotelul Melia Grand Hermitage din Nisipurile de Aur este considerat a fi printre cele mai luxoase si confortabile hoteluri de pe litoralul Marii Negre din Bulgaria. Hotelul se bucura de imbunatatiri constante a serviciilor si facilitatilor si ofera o gama completa de tratamente SPA si de relaxare pentru petrecerea unei vacante de lux.

Descriere :

Hotelul Melia Grand Hermitage din Nisipurile de Aur este considerat a fi printre cele mai luxoase si confortabile hoteluri de pe litoralul Marii Negre din Bulgaria. Hotelul se bucura de imbunatatiri constante a serviciilor si facilitatilor si ofera o gama completa de tratamente SPA si de relaxare, pentru petrecerea unei vacante de lux.

Localizare :

Melia Grand Hermitage se afla inconjurat de un parc verde ce coboara catre plaja in terase, pana la aleea de promenada a statiunii. Este situate la cca 70 de metri de plaja, pozitionat central.

Website:

http://www.meliagrandhermitage.com/

Facilitati hotel:

Melia Grand Hermitage Hotel dispune de receptie cu centru de schimb valutar, zona de lobby cu bar, restaurantul principal va restaurant thailandez, cofetarie, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, topogane cu apa,club pentru copii, piscina interioara incalzita, loc de joaca pentru copii, cazino, sala fitness, sauna, masaj, jacuzzi, centru balneo cu o gama larga de tratamente de infrumusetare si de sanatate, salon de infrumusetare, sala de conferinte, masa de tenis, sala billiard, parcare. Urmeaza: Tapas Bar -servind “tapas” in stil spaniel, Sports Bar- pentru toti fanii sportului, Animation Bar-cu o gama variata de bauturi racoritoare, bauturi alcoolice locale, bere la draft, vin si multe altele bauturi, Oriental Corner- cafenea in stil traditional turcesc.

Facilitati camere:

Camerele elenate si decorante rafinat, ofera aer conditionat, minibar, Tv cablu, digital audio, baie cu dus si cada, seif, Wi-Fi, seif, balcon, mocheta, aparat de preparare ceai/cafea, uscator pentru par, balcon/terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie