Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Hotelul a fost deschis in anul 2016, este construit pe o suprafata de 45000 mp si dispune de 606 camere.

Localizare: Hotelul este situat la 10 km fata de aeroport si la 15 km fata de centrul orasului Antalya.

Plaja: hotelul are plaja privata cu nisip si pietricele, cu o lungime de 150 m si premiata Blue Flag. Umbrelele, sezlongurile si prosoapele sunt gratuite la plaja.

Dotari camere: telefon, TV LCD, mini bar, seif, balcon, facilitati pentru prepararea ceaiului si cafelei.

Facilitati generale: restaurant principal, 5 restaurante a la carte, 6 baruri, patiserie, piscina exterioara, piscina semi olimpica, piscina cu valuri, piscina pentru relaxare 18+, aquapark cu 5 tobogane, aquapark pentru copii (3 tobogane), aquapark pentru adolescenti (3 tobogane), piscina pentru copii, piscina interioara, sala de jocuri, biliard, sah, jocuri video, bowling, tragere cu arcul si pusca cu aer comprimat, SPA, centru welness, sauna, baie turceasca, sali de conferinta, spectacole de animatie, centru fitness, tenis de masa, darts, volei pe plaja, gimnastica, aerobic, internet wireless.

Servicii cu plata: bauturi imbuteliate, bauturi premium, biliard, internet cafe, jocuri video, narghilea, masaj si alte tratamente de intretinere, sporturi acvatice, servicii de curatatorie, room service.

Facilitati copii: hotelul pune la dispozitia copiilor: mini club (4-12 ani), mini disco, piscina pentru copii, aquapark.

Alte informatii: animalele de companie nu sunt permise; in restaurante tinuta este obligatorie; accesul in restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari cu o zi inainte; in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica; hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 5*

Pagina web: www.adalyahotels.com

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel
sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul
sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate
asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie