Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Estival Torrequebrada


Descriere

Descriere HOTEL ESTIVAL TORREQUEBRADA:
Hotelul este situat pe plaja, la 200 de metri de promenada. Portul din Benalmadena se afla la 1 km si terenul Torrequebrada Golf Club la 2 km. La o plimbare de 15 minute se afla Yucas Beach si Viborilla Beach.

Tip masa:
Demipensiune, Pensiune completa, All Inclusive.

Localizare HOTEL ESTIVAL TORREQUEBRADA:
Hotelul este situat la 20 de minute de mers cu masina de aeroport.

Dotari camere:
Hotel Estival Torrequebrada are toate camerele si suitele dotate cu aer conditionat si balcon cu vedere la mare. Dotarile includ si Wi-Fi gratuit, TV satelit cu ecran plat, seif, minibar, uscator de par. Suitele ofera si living cu canapele, iar unele au cada spa.

Facilitati HOTEL ESTIVAL TORREQUEBRADA:
Hotelul are facilitati si dotari pentru petrecerea unei vacante deosebite. Terasa restaurantului Pavillon ofera vedere deosebita la mare, Sapphire Cafe este un bar cu pian care ofera aperitive, iar Cafe Royal serveste preparate gourmet si are vedere catre gradini. In timpul verii se serveste gratar saptamanal. Alte facilitati ale hotelului: piscina interioara si in aer liber, teren de tenis, sauna, cada cu hidromasaj, cazino, Wi-Fi gratuit. In lunile de vara hotelul ofera programe de divertisment, inclusiv spectacole live.

Web: estivaltorrequebrada.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie