Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PINELOPI HOTEL-APARTMENTS

   Platanes Rethymno Rethymno Si Chania Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotelul Pinelopi este un hotel de apartamente cald și confortabil din Platanias Rethymno, care oferă cazare la prețuri accesibile, cu servicii cu un raport calitate-preț. Aparthotelul este ideal pentru vacanța de cuplu și de familie în Creta. Oferă 15 studiouri și apartamente în sistem self-catering, cu piscină, Wi-Fi gratuit, parcare gratuită, un bar confortabil și o recepție deschisă nonstop. Hotelul Pinelopi se află la 3 minute de mers pe jos de plaja cu nisip din Platanias și la 15 minute de mers cu mașina de orașul Rethymnon.

Localizare

Rethimno se află la 5 km de hotelul Pinelopi. Aeroportul Internaţional din Chania este la 60 km de proprietate, si la 200 de metri de o plajă cu nisip.

Facilitati Hotel

snack bar, bar, piscină exterioară, terasă, grădină, loc de joacă, wifi în spațiile publice, parcare, depozitare bagaje, pet friendly (la cerere).

Facilitati camere

pat matrimonial sau 2 paturi,  balcon, chicinetă și plită de gătit, baie cu cadă sau duș, aer condiționat (contra cost), uscător de păr (la cerere).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie