Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aqua Sun Village


Descriere

Hotelul Aqua Sun Village situat pe un deal , oferind o priveliste superba asupra Marii Mediteraneene ofera servicii si faciliati de calitate. Situat într-o clădire în stil mediteranean, hotelul ofera servicii precum: receptie, seif, acces la internet, restaurant, bar, piscina exterioara, centru fitness. Plaja cu nisip: 800 m, cu nisip. Sezlonguri si umbrele - contra costLocalizare
Aqua Sun 4* este situat in districtul Analipsi si are acces direct la The Crete Golf Club, Lake Voulismeni si Lixnostatis Folk Museum. Aeroportul din Nikos Kazantzakis se afla la doar 25 de minute distanta.

Activitati/Divertisment
Pentru petrecerea timpului liber hotelul pune la dispozitia turistilor facilitarea de a practica sporturi acvatice sau inchirierea de masini pentru explorarea mediului inconjurator.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul ofera oaspetilor sai o varietate de facilitati care sa asigure o atmosfera cat mai placuta pentru vacanta: acces internet, receptie nonstop, sala de gimnastica, billiard, masa de tenis, seif, spalatorie/curatatorie, magazine, restaurant, snack bar, teren de joaca pentru copii, piscina in aer liber, aer conditionat, incalzire centralizata, terase/gradini amenajate.

Bauturile racoritoare sunt servite la snack bar la piscina, acestea fiind disponibile totodata impreuna cu o varietate culinara de mancaruri cu specific grecesc la Taverna Tarantella si restaurantul Casa Nostra Bistro aflate langa proprietate.