Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Arminda Hotel & Spa


Descriere

La doar cateva minute de plaja, Arminda Hotel & Spa isi intampina oaspetii intr-o atmosfera calma, fiind ideal pentru familiile ce vor sa se bucure impreuna cu micutii lor de o priveliste de vis, in una din cele mai dezvoltate statiuni din Creta, beneficiind de o multime de servicii si facilitati confortabile perfecte pentru o vacanta reusita. Facilitati hotel Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele servicii si facilitati: 4 piscine cu sezlonguri si umbrele pentru soare, aquapark, spa si fitness, hamam, un restaurant tip bufet, un snack bar si un bar, terenuri de tenis si de minigolf, biliard, receptie deschisa 24/7, schimb valutar, serviciu zilnic de menaj, sali pentru conferinte si evenimente, servicii de inchirieri auto, servicii de spalatorie, curatatorie si calcatorie, spectacole de divertisment, terasa si gradina, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa, camera de bagaje. Facilitati pentru copii Pentru cei mici, hotelul pune la dispozitie un loc de joaca exterior si interior, un club pentru copii, un aquapark si spectacole de divertisment. Plaja Plaja cu nisip Drapanos se afla la circa 400 de metri de hotel, distanta pana la aceasta putand fi parcursa in circa 5 minute de mers pe jos. Zona de plaja este amenajata cu sezlonguri si umbrele pentru soare si este supravegheata zilnic de serviciul de salvamari.

Localizare

Arminda Hotel este situat la 500 m de localitatea Stalida, la 1,5 km de orasul Hersonissos, la 30 km de Heraklion. Statia de autobuz este la 50 m distanta de hotel.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: restaurant principal, snack bar (in cladirea anexa), bar (in cladirea principala), bar langa piscina, 2 piscine cu apa de mare, piscina interioara cu jacuzzi (in centrul SPA), internet WiFi (contra cost), parcare, sala de fitness, aerobic, gimnastica, teren de tenis (fara nocturna), darts, tenis de masa, zona de baschet, volei pe plaja, animatie. Contra cost: minigolf, biliard, centru SPA (masaj, thalasso terapie, tratamente cosmetice, manichiura si pedichiura, sauna, baie turceasca, jacuzzi), sporturi nautice pe plaja.

Facilitati camera

Camerele sunt dotate cu: baie cu cada, set cosmetice de baie, foehn, aer conditionat individua, seif (mecanic, contra cost), televizor, internet WiFi (contra cost), telefon, minifrigider, balcon sau terasa.

Facilitati copii

Pentru copii, hotelul pune la dispozitie piscina cu apa de mare, miniclub (4-12 ani, 15/06 - 20/09), internet corner, jocuri electronice, loc de joaca pe terasa mini-clubului (suprafata sintetica, ingradit, sub acoperis), aquaparc (constructie 2016), scaune inalte in restaurant, baby cot.

Plaja

Plaja este situata la 150 m distanta de hotel, acces - se traverseaza spatiul hotelului Nana Beach, drum usor in panta.
Plaja este in forma de golf, de nisip, intrare in apa - pe nisip, amenajata.
Pe plaja: umbrele si sezlonguri - contra cost; la piscina - gratuit.
Prosoape de plaja - cu garantie (circa 10 euro/prosop*), schimbarea prosopului - contra cost (1 euro/prosop*, cu aproximatie).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.