Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Creta Princess Aquapark and Spa


Descriere

Localizare:
Creta Princess & Spa este localizat pe plaja Maleme, la 34 km de aeroportul Chania si la 17 km de centrul orasului Chania.
Facilitati:
Hotelul dispune de patru piscine exterioare cu water park, mini-market, club de noapte, centru de internet (contra-cost), parcare, cabinet medical, sala de fitness, servicii de curatatorie (contra-cost), animatori, organizari excursii, activitati sportive: aquagym, volei, basketball, mini-golf; kidsclub, loc de joaca pentru copii, wellness & spa: masaje/ tratamente faciale si corporale de relaxare si infrumusetare
Restaurant:
-Samaria Restaurant serveste toate mesele zilei in stil bufet de la orele 7:00 pana la 21:30
-Asian Restaurant serveste cina in stil bufet de la ora 18:30 la 21:30
-Dedalos Pool Bar
-Dionissos Lobby Bar
-Bikini Disco Club
Tipuri de camere:
Toate tipurile de camere dispun de TV prin satelit, aer conditionat, WI-FI, balcon, uscator de par, seif, minibar
-Double Garden/ Partial/ Full Sea View 23mp: cu vedere spre gradina, mare sau partial spre mare acest tip de camera dispune de un pat double sau doua paturi single. Capacitatea maxima de doua persoane
*poate gazdui pana la patru persoane dintre care maxim trei adulti
-FamilyRoom

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.