Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Cassells Al Barsha este situat in apropierea statiei de Metrou Sharaf DG, la o scurta distanta de mers pe jos pana la “ Mall of the Emirates” si la cateva minute de mers cu masina pana in Dubay Media City, Internet City, Jebel Ali si Dubai International Convention Centre.

Localizare
Hotelul Cassells Al Barsha este situat in imediata apropiere a statiei de Metrou Sharaf DG, la o scurta distanta de mers pe jos pana la “ Mall of the Emirates” si la cateva minute de mers cu masina pana in Dubay Media City, Internet City, Jebel Ali si Dubai International Convention Centre.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de doua restaurante, o cafenea in Lounge si room service 24 de ore. Emarati`N`More Arabic Restaurant sepcializat in bucataria emirata combinand influente din trecut cu cele moderne. Al Fursan Restaurant cu specialitati din bucataria internationala sau Arabic Majlis unde se pot servi ceaiuri, cafele, gustari sau prajituri si produse de patiserie. Zabeel Hall este salonul destinat evenimentelor care are o capacitate de 150 persoane si care poate fi dotat cu echipamente tehnice oferite de hotel pentru conferinte si prezentari. De asemenea hotelul dispune si de o sala de intalniri cu o capacitate de 20 de persoane.

Facilitati camera
Hotelul dispune de un total de 312 camere impartite in camere standard, superior, 60 camere Junior Suite si Executive Suite, cu un dormitor, 30 de camere Presidetial, suite cu 2 dormitoare si 6 camere, Royal Suite cu 3 dormitoare.Camerele standard au in dotare fie un pat king size fie doua paturi twin, baie spatioasa cu cada, acces la internet, telefon, TV flat screen, mini bar, seif, uscator de par, papuci si halat de baie. Suitele dispun de mobilier distinctiv, camera de zi, zona de masa, chicineta.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Seif
Sala de conferinta
Room service
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Lift
Centru Spa & Wellness
Camere nefumatori
Bar
AC ( aer conditionat )

Locatie