Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare
Hotelul Riu Dubai este localizat in zona Deira, pe plaja, la 11 km de aeroportul International Dubai DXB si 15 km de Burj Khalifa.

Facilitati hotel
Hotelul a fost inaugurat in iarna anului 2020 si este format dintr-o cladire principala de 9 etaje cu 750 de camere. Riu Dubai pune la dispozitia oaspetilor sai facilitati precum: 3 piscine dintre care una este incalzita, piscina pentru copii cu tobogane, sezlonguri, umbrele si prosoape la piscina, water park Splash Water World, loc de joaca pentru copii, restaurant principal, restaurant a la carte (cu specific asiatic, Italian sau libanez), lobby bar cu terasa, lounge bar, baruri la piscina, centru spa doar pentru femei cu o varietate de tratamente, salon de infrumusetare, masaj (contra cost), sala de gimnastica, sala de conferinte, acces internet wireless in tot hotelul. Accesul in sala de ginmastica, cada cu hidromasaj si sauna este restrictionat pentru persoanele sub 18 ani. Fumatul nu este permis in incinta hotelului, exista locuri special amenajate pentru fumatori in exterior.

Dotari camere
Camerele hotelului sunt dotate cu baie cu dus sau cada, oglinda speciala pentru machiaj, uscator de par, telefon, acces internet wireless, aer conditionat centralizat, ventilator de tavan, minibar, televizor cu ecran plat si programe prin satelit, seif electronic, balcon sau terasa.
Camerele Double cu o suprafata de 30 mp, pot avea 2 paturi (120x200 cm) sau un pat king-size (180x200 cm), sitting area cu canapea.
Junior suite partial sea view cu o suprafata de 52 mp, au baie cu cada, 2 dormitoare fiecare cu cate un pat 180x200 cm, lounge area cu canapea extensibila.
Junior suite sea view cu o suprafata de 56 mp au baie cu dus sau cada, 1 pat king-size (180x200 cm), balcon sau terasa cu vedere la mare.
Presidencial Suite with sea view cu o suprafata de 119 mp, este format din doua dormitoare fiecare cu cate un pat king-size (180x200 cm), un living room cu canapea si masa, o bucatarie mica cu frigider, terasa cu vedere la mare.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie