Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare
Hotelul Golden Bay Beach este situat pe plaja Dhekelia si la 2 minute de mers pe jos de zona cu restaurante, taverne, baruri si la 12 km de centrul orasului Larnaca. Aeroportul International Larnaca se afla la o distanta de aproximativ 25 km de hotel.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de numeroase servicii si facilitati ce au scopul de a transforma simpla cazare intr-o experienta de neuitat. Zona de restaurante si baruri a hotelului va pune la dispozitie diferite localuri ce ofera o gama larga de preparate din bucataria internationala atent pregatite pentru orice moment al zilei, de care va puteti bucura intr-un cadru elegant si relaxant, alaturi de o bautura speciala.
Zona de entertainment si sport a hotelului va pune la dispozitie o piscina exterioara amenajata cu sezlonguri si umbrele de soare, piscina interioara, jacuzzi, centru fitness dotat cu echipamentele necesare pentru o gama completa de exercitii fizice, 2 terenuri de tenis (contra cost, puteti opta pentru lectii de tenis alaturi de un antrenor bine pregatit).
Centrul Spa va ofera, contra cost, urmatoarele servicii: masaj, tratamente faciale, tratamente corporale, salon de infrumusetare, si zona de relaxare.
Copiii au la dispozitie un miniclub, loc de joaca deschis in lunile de vara, piscina, tobogan.
Cele 6 sali de conferinte din incinta hotelului sunt dotate cu echipamente tehnice moderne, potrivite pentru intalniri de afaceri, conferinte, seminarii sau alte tipuri de evenimente.
De asemenea, oaspetii hotelului au la dispozitie o receptie deschisa 24 de ore, birou de turism, birou de schimb valutar, servicii de concierge, camera de bagaje, inchirieri auto, lift, magazine cu suveniruri, spalatorie&calcatorie, servicii de transfer de la/la aeroport (contra cost).

Tipuri de camere
-> Standard room
-> Front pool and sea view
-> Mini Suite
-> Grand Suite
-> Presidential Suite

Dotari camere
Hotelul are un total de 193 spatii de cazare modern decorate, cu vedere la mare si piscina. Toate camerele sunt dotate incalzire centrala, acces internet wireless, seif electronic, minibar, TV cu programe prin satelit, facilitati pentru ceai/cafea, halate si papuci de baie, balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie