Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Melini Hotel Suites


Descriere

LOCALIZARE
Hotelul Melini Hotel Suites este situat la cca. 550 m de o plaja cu nisip. La plaja, exista umbrele de soare si sezlonguri disponibile contra cost. Centrul turistic este la aproximativ 550 m. Orasul Paralimni este la aproximativ 9 km distanta (Larnaca aproximativ 55 km, Nicosia aproximativ 95 km). In apropierea hotelului se afla un supermarket. Se afla la numai 100 m de hotel pana la cele mai apropiate baruri si restaurante.

FACILITATI
Complet renovat in 2017, hotelul pe plaja al 2-lea rand are 83 de camere. Ofera oaspetilor sai o receptie (check-in de la ora 14:00, check-out pana la ora 12:00), un hol, 3 lifturi, aer conditionat, un seif (contra cost), o zona de parcare gratuita si o facilitate de schimbare a banilor. . Va puteti relaxa in companie buna la barul hotelului. WiFi este disponibil gratuit. Curatenia in camera este gratuita. Serviciul de spalatorie este disponibil contra cost.
In zona exterioara a hotelului veti gasi o piscina cu apa dulce si o piscina pentru copii. Aici sunt disponibile gratuit umbrele de soare si sezlonguri. La barul de la piscina puteti lua bauturi racoritoare (deschis intre orele 09:00 - 00:00).
Aproximativ. La 500 m de hotel sunt disponibile sporturi nautice (partial de la furnizorii locali).

RESTAURANT
Mic dejun (de la 08:30 - 10:30) din bufet. Demipensiune: mic dejun si cina.

CAMERE
Family Room with Sea View-31 mp
Studio with Inland View-25 mp
Studio with Side Sea View-25 mp
Studio-18 mp
Standard Twin Room-18 mp
*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.