Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Theo Sunset Bay Holiday Village


Descriere

Localizare:
Theo Sunset Bay este localizat intre portul Paphos si Coral Bay. Plaja este la 100 metri de proprietate,districtul Kissonerga se afla la 400 metri, iar aeroportul International Paphos este amplasat la 18 km distanta.
Facilitati:
Hotelul dispune de doua piscine, wellness & spa (masaje si tratamente faciale si corporale de relaxare si infrumusetare), receptie 24/7, cafenea, camera de bagaje, restaurante cu specific international, baruri, activitati sportive: tenis de camp, darts, golf, biliard, diving, snorkeling, ciclism; sala de fitness, servicii de curatatorie, rent a car
Tipuri de camere:
Toate tipurile de camere dispun de balcon, TV prin satelit, aer conditionat, WIFI, telefon, seif, baie cu dus sau cada, uscator de par, fierbator, minibar
-Double/Twin Room 25mp
-Junior Suite 35mp
-Family Suite 45mp

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.