Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vrissaki Beach Hotel


Descriere

LOCALIZARE
Hotelul Vrissaki Beach Hotel este situat la aproximativ 10 km de Ayia Napa (Larnaca aproximativ 50 km). O plaja cu nisip este la aproximativ 100 m de hotel.La plaja exista sezlonguri si umbrele de soare contra cost. Facilitatile de cumparaturi sunt situate la aproximativ 50 m de hotel.


FACILITATI
Hotelul de plaja cu 6 etaje are 140 de camere. Este dotat cu receptie pana la ora, un hol cu bar, 2 lifturi, aer conditionat, parcare (gratuit), sistem de securitate de intrare. ca o facilitate de schimbare a banilor.In zona exterioara a hotelului modern veti gasi o piscina cu apa dulce si o piscina pentru copii. Aici sunt disponibile gratuit sezlonguri si umbrele de soare. La barul de la piscina puteti lua bauturi racoritoare.
Aproximativ. La 100 m de hotel sunt oferite sporturi nautice (partial de la furnizorii locali). Zona de spa, sauna si masaje disponibile contra cost.

RESTAURANT
Mic dejun din bufet.
Demipensiune: Cina.
Pensiune completa: mic dejun, pranz si cina. Micul dejun, pranzul si cina numai in b restaurante selectate. All inclusive: mic dejun, pranz si cina.
Micul dejun, pranzul si cina numai in restaurante sau baruri selectate.


CAMERE
Camera standard (vedere spre interior, balcon):
Camerele mobilate modern sunt dotate cu pat twin, canapea extensibila ca pat suplimentar, patut pentru copii (gratuit), podea cu gresie, balcon, incalzire (controlata central), ceainic (gratuit), internet (gratuit), seif (gratuit). ) si TV prin satelit cu ecran plat, precum si aer conditionat controlat central. Prosoapele sunt schimbate de 3 ori pe saptamani. Dimensiunea camerei: 23 - 25 m.


Camera standard (Lateral SeaView, Balcon):
Camerele mobilate modern sunt dotate cu paturi twin, pardoseala cu gresie, balcon, incalzire (control centralizat), ceainic (gratuit), internet (gratuit), seif (gratuit) si TV cu ecran plat prin satelit, precum si aer conditionat controlat central. . Prosoapele sunt schimbate de 3 ori pe saptamana.


Camera standard (vedere la mare, balcon):
Camerele mobilate modern sunt dotate cu pat dublu sau pat twin, canapea extensibila ca pat suplimentar, patut (gratuit), pardoseala cu gresie, balcon, incalzire (controlat central), ceainic (gratuit), internet (gratuit), seif. (gratuit) si TV prin satelit cu ecran plat, precum si aer conditionat controlat central. Prosoapele sunt schimbate de 3 ori pe saptamana.


Dimensiunea camerei: 23 - 25 m.
Camera standard cu utilizare single (vedere laterala la mare, balcon):
Camerele mobilate modern sunt dotate cu pat dublu, gresie, balcon, incalzire (control centralizat), ceainic (gratuit), internet (gratuit), seif (gratuit) si TV satelit cu ecran plat precum si aer conditionat controlat centralizat. . Prosoapele sunt schimbate de 3 ori pe saptamana.


Camera superioara (vedere la mare, balcon):
Camerele mobilate modern sunt dotate cu pat dublu sau pat king size, canapea extensibila ca pat suplimentar, patut pentru copii (gratuit), pardoseala cu gresie, balcon, incalzire (controlata central), ceainic (gratuit), internet (gratuit), seif (gratuit) si TV prin satelit cu ecran plat, precum si aer conditionat controlat central. Prosoapele sunt schimbate de 3 ori pe saptamana.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.