Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sunrise Attitude - Adults Only


Descriere

LOCALIZARE

Sunrise Attitude este situat la 15km de orasul Bel Air si la 10,2km de GRSE Waterfall. Cel mai apropiat aeroport este eroportul International Sir Seewoosagur Ramgoolam la aproximativ 28.5km distanta.

FACILITATI

Acest hotel pune la dispozitie 3 restaurante si 4 baruri.
Plaja si Piscine: Acest hotel ofera doua piscine exterioare
Hotelul pune la dispozitie un club pentru copii unde desfasoara activitati distractive si educative si babysitting la cerere.
Spa & Wellness: si tratamente faciale si corporale de relaxare si infrumusetare.
Hotelul pune la dispozitie diferite activitati sportive sau de relaxare: o sala de fitness complet echipata, sedinte de yoga, tenis de masa.
La acest hotel exista o echipa de animatie cu muzica si spectacole live.

RESTAURANT

Unitati de alimentatie cu specific local si international. Bauturi reci, calde, cu alcool sau fara pot fi servite in restaurantele si barurile hotelului.
Restaurante: The Social House cu specific local si international, deschis pentru: mic dejun, pranz, cina.
The Market are servire tip bufet cu specific local si international, deschis pentru: mic dejun, pranz, cina.
Kot Nou are meniu a la carte cu specific local si international, deschis pentru cina.
Taba-J cu specific local, deschis pentru: pranz, High tea

Baruri: Papaya si The Social House sunt doua baruri unde se servesc atat o gama mare de bauturi cat si diferite snakuri, BAR 31, Teabaz - Veti gasi o selectie minunata de ceaiuri si infuzii locale.

CAMERE

Hotelul pune la dispozitie 153 de camera si vile fara televizoare pentru a avea o vacanta cat mai linistita. Te poti bucura de aromele din Mauritius si de natura tropicala care se reflecta si in designul interior al camerelor cu nuante de pamant, ocru si verde crud care sunt scoase in evidenta de tonurile de albastru, creand o atmosfera cat mai apropiata de de natura tropicala pentru a te putea deconecta si a te relaxa pe toata durata petrecuta in acest hotel. Toate camerele sunt mobilate modern si pun la dispozitie:balcon/terasa, aer conditionat, WiFi, mini bar, aparat pentru prepararea cafelei/ceaiului, seif, baie cu cabina de dus si uscator pentru par.

Couple Room - are suprafata de 31m2, iar capacitatea maxima a camerei este de 2 persoane.
Couple Partial Sea View Room - are suprafata de 31m2, iar capacitatea maxima a camerei este de 2 persoane.
Couple Swim Up Room - are suprafata de 31m2, iar capacitatea maxima a camerei este de 2 persoane. Aceasta camera pune la dispozitie accesul direct la piscina.
Villas - are suprafata de 100m2, iar capacitatea maxima a camerei este de 2 persoane. Vila dispune de o gradina si o piscina private.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie