Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PERLA HOTEL GOLDEN SANDS


Descriere

Hotelul Perla se află la doar 450 de metri distanță de plajă și aproximativ 500 de metri de centrul animat al stațiunii. Beneficiind de o locație liniștită, înconjurată de natură și o atmosferă calmă, acesta este o oază de relaxare. Grădina sa frumos îngrijită și vegetația bogată creează un cadru perfect pentru cei care doresc să se destindă în mijlocul unei naturi generoase și încântătoare.

Facilități hotel

Hotelul are o varietate de facilități pentru confortul oaspeților săi, inclusiv un restaurant cu terasă și grădină, bar în hol, piscină în aer liber, bar lângă piscină, zonă de grătar, recepție, servicii de închiriere seifuri, schimb valutar, închiriere de mașini, internet wireless în zonele publice, servicii de spălătorie, colț pentru internet, tenis de masă, biliard, saună, jacuzzi în aer liber, masaj, tratamente Spa și mini-market.
Pentru cei mici, există facilități speciale, precum pătuțuri pentru bebeluși (disponibile contra cost), scaune înalte în restaurant, o secțiune specială pentru copii în piscina în aer liber și un loc de joacă. Serviciile de baby-sitting sunt disponibile la cerere și contra cost.

Facilități camere

Toate camerele sunt echipate cu aer condiționat, televizor, minibar, acces Wi-Fi, baie cu duș/cadă, uscător de păr și balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie