Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Santorini Palace Hotel


Descriere

Descriere HOTEL SANTORINI PALACE:
Hotelul este la doar cativa metri distanta de Caldera si de vederea panoramica asupra vulcanului. Hotelul este o combinatie intre arhitectura cicladica, spatiile deschise, facilitatile de resort si apropierea de locurile de interes din Santorini.

Tip masa:
Mic dejun / Demipensiune

Localizare HOTEL SANTORINI PALACE:
Hotelul Santorini Palace este situat in centrul orasului Fira, capitala insulei Santorini, la cativa pasi de caldera si la 7 km de aeroport si 12 km de port.

Dotari camere:
Dispune de 106 unitati de cazare de tip Double Standard, Double Executive, Double Superior si Suite. Toate camerele sunt dotate cu instalatie de aer conditionat, TV satelit, minibar, telefon, baie privata, uscator de par, balcon cu vedere la gradina sau Marea Egee.

Facilitati HOTEL SANTORINI PALACE:
Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: piscina in aer liber, piscina pentru copii, centru Spa, jacuzzi, baie cu aburi, sauna, masaj, sala de fitness, facilitati pentru intalnirile de afaceri si conferinte, acces internet, restaurant principal, bar, snack bar la piscina, parcare, internet wireless.

Clasificare oficiala: 4*

Web: www.santorinipalacehotel.com

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie