Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Rivage Sicilia


Descriere

Descriere:Hotelul Rivage Sicilia este combinatia deosebita de stil, traditie mediteraneana, design modern si contemporan, a carei placere se traduce prin a oferi clientilor acele elemente perfecte, astfel incat sa fie indispensabile unei impartasiri intime a spatiilor atat de apropiate de natura.

Localizare: Hotelul Rivage Taormina este situat la doar 5 metri de plaja, la o scurta plimbare de centrul orasului Letojanni, la 5 km de orasul Taormina, la 3 km de telecabina, la 2 km de iesirea de pe autostrada, la 4 km de Giardini Naxos. Gara , Catania 45 km, Messina 45 km, Etna de Est 50 km, Siracuza 150 km, Palermo 250 km, Agrigento 200 km, Enna 160 km.


Facilitatile hotelului: Hotelul va pune la dispozitie oaspetilor camere cu aer conditionat, birou, ceainic, minibar, cutie de valori, TV cu ecran plat, balcon si baie privata cu bideu.


Dotarile camerei: Indiferent de camera aelasa, dotarea de baz a tuturor camerelor includ: balcon mobilat cu masa si scaune, aer conditionat si incalzire independenta, izolare fonica, WI-FI, TV prin satelit, seif, minibar, priz USB, ceainic, usctor de par, set de curtoazie, papuci, cap de dus cu efect de ploaie sau cad cu hidromasaj si cromoterapie.


Site: https://www.hotelrivagetaormina.it/




Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.