Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Diana este situat in Baile Herculane.
220 de camere confortabile intr-un cadru natural deosebit. Un centru de tratament si preventie cu sursa proprie de apa termala minerala bogata in sulf, cu personal medical de specialitate si aparatura de ultima generatie. Excursii organizate, piscina acoperita si in aer liber, sauna si sali de masaj. Totul pentru o vacanta linistita, sub semnul zeitei Diana, intre culmi impadurite, vesnic verzi.
Hotel Diana de 3 stele se afla la 3 minute de centrul statiunii si ofera toate conditiile unui resort modern la Baile Herculane. Cu 2 sali de conferinta si un foaier cu vedere la munte, restaurante generoase si o terasa de vara, hotelul face parte din 2011 din lantul romanesc Bacolux Hotels.
Aer pur, puternic ionizat, apa foarte bogat mineralizata si confort - toate te ajuta sa te recuperezi in deplina liniste. Cand vrei o vacanta la Baile Herculane, verifica ofertele de tratament de la Hotel Diana si descopera detaliile!
Orice tratament la Baile Herculane se bazeaza pe efectele benefice ale apelor termale si ale aerului ionizat. Baile termale minerale, terapiile, piscina, sauna si masajele, toate au fost gandite in amanunt pentru a-ti imbunatati sanatatea si pentru a atinge starea de bine.
Hotelul dispune de toate dotarile necesare efectuarii de tratament balnear.

Descriere oferte disponibile:


Oferta Quasi NoviIt is a full body & mind experience
Sistem de 3 pasi: detensionarea mintii si trupului, curatarea pielii si energiei negative, tratare si realiniereacorpuluiIntai de toate te relaxezi si respiri. Apoi cureti ce nu mai este util si sanatos. Iar intr-un final, tratezi si aducisanatate in minte si corp!Iti dedicam o saptamana Wellness si o sa te simti ca nou!Terapiile Wellness integrate intr-un program coordonat de specialistii nostri te ajuta sa eliberezi organismul destres si sa te reconectezi la starea de bine.
Durata sejurului: 5 nopti sau 7 nopti cu intrare duminica
Terapii: 5 sau 7 terapii in functie de oferta aleasa


Consultatia lamedicul specialist din locatie este inclusa in tariful pachetului cu tratament,doar daca clientii prezinta bilet de trimitere de la medicul de familie sicardul de sanatate.

Oferta Dictum
Se stie ca ai nevoie de RELAXARE!Alaturi de cei dragi intr-o vacanta plina de energie sau in cautarea echilibrului si a armoniei, pachetul Dictumcontine elementele esentiale ca sa te intorci in cotidian mai relaxat- confort, un centru SPA in care si cei mici sicei mari se bucura de servicii si facilitati dezvoltate pe principiile SPA mostenite, timp pentru a descoperifrumusetea peisajelor.
Durata sejurului: 5 nopti sau 7 nopti cu intrare duminica


Oferta Plenus
Trairea plenara a sanatati fizice!Traditia balneara datorata resurselor terapeutice de mare valoare, expertiza medicilor nostri si aparaturamedicala performanta sunt dedicate recuperarii, ameliorarii si vindecarii, dar si preventiei intr-o cura balneara laHerculane.
Persoanele care nu prezinta bilet de trimitere, li se adauga o taxa suplimentara de 10% din valoarea pachetuluiDurata sejurului: 5 nopti, 7 nopti, 10 nopti sau 14 nopti cu intrare duminica
Terapii: 3 terapii/zi prescrise de medicul specialist


Pentru efectuarea tratamentului este necesar BILET DE TRIMITERE de la medicul de familie sau medicul specialist. Sambata si Duminica nu se face tratament.

Pentru a beneficia de tarifele cu tratament existente in sistem, turistii trebuie sa prezinte la sosire trimiterile de la medicul de familie si cardul de sanatatepentru serviciile medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate.

In locatiile Bacolux Hotels din Herculane accesul esteliber si gratuit la centrele spa (piscina agrement, saune, jacuzzi, bazinecalde, etc) pentru oaspetii resorturilor ca urmare a relaxarii restrictiilordin H.G 32/27.05.2021 - Art.10.
Mai jos regasiti programul pentru centrele spa:
Diviana Spa by Bacolux Diana Resort ***

  • 12:00 -20:00 - luni
  • 09:00 - 20:00 marti-joi
  • 09:00 - 21:00 vineri - duminica
taxa de statiune nu mai este inclusa in tarif, oaspetele va trebui sa achite contravaloareaacesteia la check-in.




Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie