Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Complexul Marina City este situat intr-una dintre cele mai pitoresti zone ale Balchick-ului, la 29 km de Varna. Este localizat in prima linie, la 300m de la plaja. A fost construit in anul 2007.
Capacitate: 5 cladiri a cate 5 etaje fiecare, conectate intre ele, totalizand 12 studiouri, 16 apartamente cu 1 dormitor, 5 apartamente cu 2 dormitoare
Facilitati: piscina exterioara, 3 restaurante, bar la piscina, salon de infrumusetare (numai in sezonul de vara), fitness, biliard, prosoape pentru plaja, spalatorie, birou inchiriere biciclete, ATM, sala de conferinte (12 persoane), magazin, parcare (contra cost).
Facilitati pentru copii: sectiune pentru copii in piscina principala, meniu pentru copii, patut pentru infanti (gratuit, la cerere).
Se accepta plata cu cartea de credit !
Nu este permis accesul cu animale de companie !

Studio (cca 50mp) : pat matrimonial, fotoliu, aer conditionat, birou, TV, telefon, seif, kitchineta: vase si tacamuri, plita electrica, cuptor, aspirator, frigider, conexiune la internet LAN, baie cu dus, toatelta, uscator de par, stand uscator de rufe, balcon, podeaua este acoperita cu gresie, vedere la mare.
Apartament 1 dormitor (cca 60mp): pat matrimonial sau doua paturi, usa intermediara, canapea extensibila, aer conditionat, TV, telefon, conexiune la internet LAN (contra cost), seif, kitchineta: vase si tacamuri, plita electrica, cuptor, aspirator, frigider, baie cu dus, sucator de par, wc, stand uscator de rufe, balcon, podeaua este acoperita cu gresie, vedere la mare.
Apartament 2 dormitoare (cca 90mp): pat matrimonial sau doua paturi, usa intermediara, canapea extensibila, aer conditionat, TV, telefon, conexiune la internet LAN (contra cost), seif, kitchineta: vase si tacamuri, plita electrica, cuptor, aspirator, frigider, baie cu dus, sucator de par, wc, stand uscator de rufe, balcon, podeaua este acoperita cu gresie, vedere la mare.
GRATUIT: piscina, sezlonguri si umbrele la piscina, conexine WiFi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie