Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Belvedere


Descriere

Aceasta proprietate se afla pe dealul Cetatuia, cu vedere la Cluj-Napoca, si ofera acces gratuit la sauna, sala de gimnastica si la piscina interioara. De asemenea, Hotelul Belvedere pune la dispozitie acces gratuit la internet Wi-Fi si parcare privata gratuita.
Camerele includ TV prin cablu si minibar. Baile private au cada si uscator de par.
Receptia are program non-stop, iar personalul acesteia va poate comanda un taxi pentru a ajunge oriunde doriti. Oamenii de afaceri pot rezerva si una dintre salile de conferinte ale hotelului, la un cost suplimentar.
Hotelul Belvedere are un restaurant cu 3 sali de mese, care serveste preparate din bucataria internationala. Oaspetii pot lua masa si pe terasele acoperite sau neacoperite ale hotelului. Micul dejun tip bufet ofera o selectie bogata, inclusiv produse de patiserie preparate in bucataria hotelului.
Hotelul este la 2 km de Piata Unirii, situata in inima orasului. Aeroportul International Cluj-Napoca se afla la 10 km de aceasta proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.