Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Port Marina


Descriere

Hotelul Port Marina este situat la 3 kilometri de statiunea Pefkohori si la 6 kilometri de satul Paliouri, in partea sudica a bratului Kassandra.

Localizare

Situat la mijlocul acestor 2 localitati, cu vedere fantastica spre regiunea Glarokavos, hotelul se afla la 350 de metri de plaja cu nisip auriu.

Facilitatile hotelului

Intins pe o suprafata de 13.000 de metri patrati si inconjurat de dealuri, hotelul Port Marina*** din zona Glarokavos ofera vacante linistite si relaxante. De asemenea hotelul este potrivit pentru familiile cu copii, datorita piscinei de dimensiuni olimpice (25 de metri), amenajata cu sectiune pentru copii.  Hotelul dispune de: piscina exterioara (25 de metri) cu sectiune pentru copii, restaurant, bar la piscina, internet WiFi (contra cost), seif la receptie (contra cost), minimarket, sala de fitness, teren de joaca, teren de baschet, baby cot -la cerere (contra cost), parcare.

Facilitatile camerelor

Este un complex alcatuit din mai multe cladiri tip bungalou si ofera cazare in: 74 de studiouri, 4 camere duble,12 family rooms.Camerele au in dotare: chicineta, frigider, aer conditionat, TV, telefon si balcon cu vedere spre gradina, piscina sau mare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.