Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

ATENTIE!!!

REDUCERILE SE APLICA IN LIMITA LOCURILOR SI CU RESPCTAREA CLAUZELOR FIECAREI OFERTE!





Descriere generala:Situat pe malul marii, cel mai tanar membru Phoenicia Hotels& Resorts si-a deschis portile.Arhitectura moderna, calitatea dotarilor si amplasamentul unic, vor face din Hotelul Phoenicia Luxury gazda perfecta pentru petrecerea vacantei dumneavoastre.

Dotari generale:Hotelul dispune de 160 de spatii de cazare destinate atat pentru cupluri ce doresc sa aiba parte de liniste si relaxare intr-o atmosfera romantic, cat si pentru grupuri de prieteni dornici de distractie si aventura, dar si pentru familiile cu copii de toate varstele.

Toate camerele au vedere laterala catre mare si ofera un spatiu generos de cazare, camerele avand suprafata de 45 mp, iar apartamentele 71 mp.

Dotari camere:Televizor LCD, cablu TV, instalatie individuala de climatizare, internet WI-FI, seif in camera, sistem de acces pe baza de cartela magnetica, minibar, cafetiera, prosoape de plaja, uscator de par, baie cu cada/dus.

Camera dubla matrimoniala - cuprinde un spatiu deschis cu o suprafata de 45 mp, zona pentru dormit cu un pat matrimonial, canapea modulara, extensibila sau fixa, baie cu cada si balcon.

Capacitate maxima: 2 adulti + 2 copii (0 6.99 ani) sau 3 adulti si un copil( <2 ani)

Camera dubla twin - cuprinde un spatiu deschis cu o suprafata de 45 mp, zona pentru dormit cu doua paturi, canapea modulara, extensibila sau fixa, baie cu cada si balcon.

Capacitate maxima: 2 adulti + 2 copii (0 6.99 ani) sau 3 adulti si un copil( <2 ani)

Camera comunicanta - formata din doua camera duble, una matimoniala si una twin, insumand un spatiu generos de 90 mp, cu doua bai cu cada.



Servicii de masa :Micul dejun si pranzul sunt obigatorii, masa de pranz se serveste incepand cu a doua zi de cazare, inclusiv in ziua plecarii.



Mic dejun (7.00-10.00) si pranz (13.00-15.00) in stil bufet suedez (apa, suc, cafea incluse).



Servicii incluse:Parcare proprie, internet WI-FI, seif in camera, pat bebe la cerere, sezlonguri la piscinele Phoenicia Holiday Resort.

Facilitati incluse in pachetele Phoenicia Luxury - acces la piscinele pentru adulti si copii, club copii/cinema, parc de joaca pentru copii, teatru de vara, parcul indragostitilor, program artistic si animatori, petreceri tematice, karaoke, fitness, aerobic, sauna, baza sportiva (tenis/baschet/volei/fotbal), spalatorie cu autoservire, spalatorie auto.

Servicii contra cost:

Minibar in camera, room service, sezlonguri la plaja, centru de fotografiere , apeluri nationale/internationale, transfer la/de la gara/aeroport Constanta/Bucuresti, beauty center (coafor, cosmetica, masaj), farmacie, complex de magazine (alimente/cosmetice/jucarii), sporturi nautice, restaurante (cu specific libanez, italian, frantuzesc si romanesc ).

GARANTIE

Este obligatorie depunerea unei garantii la check-in pentru eventualele extra servicii, printr-un card de credit sau numerar, in cuantum de 20 euro pentru o noapte sau 40 euro pentru un sejur de minim 2 nopti de cazare.



REGULAMENT INTERN PHOENICIA LUXURY



Ziua hoteliera incepe la ora 16.00 (ora de la care camera poate fi ocupata/check-in). Ziua hoteliera se termina la ora 12.00 (ora pana la care trebuie eliberata camera/check-out).

Servirea meselor in restaurantul hotelului se face in intervalul 07:00-10:00 mic dejun, 12:30-15:00 - dejun. Pentru cina recomandam Restaurant Babel, Restaurant Kasttane, Restaurant Italian.

Este interzisa iesirea cu alimente sau bauturi din incinta restaurantului, chiar daca scopul este pastrarea acestora in camera.

Cazarea se va face pe baza unui act de identitate (inclusiv pentru copii) si a completarii fisei de turist la receptie.

Alocarea camerelor se face in functie de disponibilitatea hotelului din ziua check-in-ului. Din acest motiv nu putem garanta un anumit etaj, camere alaturate sau situate intr-un anumit sector al hotelului. Solicitarile de acest gen sunt considerate preferinte ale turistilor pe care incercam sa le satisfacem in limita disponibilitatilor, fiind exclusa insa garantarea.



NOTE*

ANULAREA PACHETELOR CU OFERTA SPECIALA SE PENALIZEAZA CU 100% NU SUNT ACCEPTATE MODIFICARI



ESTE OBLIGATORIE PURTAREA BRATARILOR PRIMITE LA CHECK-IN PENTRU A BENEFICIA DE SERVICIILE COMANDATE.



VOR BENEFICIA DE SERVICIILE OFERITE DOAR PERSOANELE DECLARATE.



HOTELUL NU ACCEPTA CAZAREA CU ANIMALE DE COMPANIE



HOTELUL NU PERCEPE TAXA PENTU PARCARE SI NICI NU RETINE LOCURI PENTRU TURISTI.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie