Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

D MARIS BAY

Descriere

D Maris Bay este un resort de lux retras, cufundat in natura, ce isi intampina oaspetii intr-un paradis uimitor, cu facilitati moderne si confort sporit. Destinatia este primitoare si gazduieste o colectie incredibila de plaje cu nisip fin, activitati in aer liber si restaurante de 5*, de care va puteti bucura pentru un sejur de neuitat. D Maris Bay va asteapta cu servicii excelente.

Descriere:

D Maris Bay este un resort de lux retras, cufundat in natura, ce isi intampina oaspetii intr-un paradis uimitor, cu facilitati moderne si confort sporit. Destinatia este primitoare si gazduieste o colectie incredibila de plaje cu nisip fin, activitati in aer liber si restaurante de 5*, de care va puteti bucura pentru un sejur de neuitat. D Maris Bay va asteapta cu servicii excelente.

Localizare:

Hotelul este localizat in golful Datca, la 35 km de Marmaris. 

Facilitati hotel:

In cadrul hotelului, turistii beneficiaza de urmatoarele facilitati: restaurante, baruri, piscina, terasa, sezlonguri, piscina interioara, piscina incalzita, Spa, 5 plaje private, serviciu de taxi pe apa, organizare evenimente, masaj, sala de fitness, 3 terenuri de tenis, scoala de tenis, caiac canoe, navigatie, waterskiing, mini club, sala de conferinta.

Facilitati camere:

Camerele sunt dotate cu: pat dublu, parchet, balcon, terasa, baie, LED TV, internet, curatenie de 2 ori pe zi, 24 h room service.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.