Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SOL NESSEBAR PALACE HOTEL


Descriere

Sol Nessebar Palace Hotel este amplasat la doar 50 de metri distanță de malul mării și la 2 kilometri de centrul orașului Nessebar. Înconjurat de un parc generos, hotelul se bucură de peisaje încântătoare, cu zone verzi, alei pline de flori și copaci seculari. În fața sa se întinde un golf cu nisip fin și alb, iar plaja se strecoară ușor și lin în marea albastră. Acest aspect face hotelul foarte popular printre familiile cu copii, care apreciază siguranța și facilitățile oferite de acest mediu natural minunat.

Facilități hotel

Hotelul oferă o gamă variată de facilități și servicii, incluzând recepție, lobby, restaurante, internet cafe, piscină interioară și exterioară, piscină pentru copii cu tobogane, club pentru copii, baruri, club de noapte, sală de conferințe, seif, lift, servicii de schimb valutar, închirieri auto, centru de prim ajutor, centru SPA, servicii de masaj, jacuzzi, saună, sală de fitness, solar, salon de înfrumusețare, teren de fotbal, teren de baschet, teren de tenis cu nocturnă, teren de volei, tenis de masă, biliard, loc de joacă pentru copii, parcare, gimnastică la piscină, grădină, cursuri de dans și programe de animație.

Facilități camere

Camerele sunt echipate cu aer condiționat, televizor, minibar, telefon, seif, baie cu duș/cadă, uscător de păr și balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie