Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare:
Hotelul Bulevard este situat in statiunea montana Predeal, la 2 km de partiile de schi, si ofera acces gratuit la internet Wi-Fi, restaurant, terasa si gradina.
Accesibilitate: acces direct din DN1 (Drumul National 1), parcare gratuita( in limita locurilor disponibile) delimitata cu bariere de acces, sistem de supravhegere.
Dotari si facilitate:
Fiecare camera este dotata cu minibar, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, birou, telefon si baie cu dus cu hidromasaj, uscator de par, papuci, articole de toalet gratuite si halat de baie. Unele camere au vedere la munte si balcon.
Hotelul Bulevard Predeal ofer o receptie cu program nonstop si are facilitati de conferinte si evenimente. Copiii au la dispozitie un loc de joaca.
Gara Predeal este la 500 de metri, iar Castelul Peles este la 13 km.
Clientii se pot relaxa in cadrul hotelului la sauna si jacuzzi.
RESTAURANT
Hotelul are un restaurant spatios si o terasa de vara.
Restaurantul dispune de 66 locuri intr-un stil elegant unde puteti comanda preparate culinare din bucataria romaneasca si internationala. Barul dispune de 23 locuri intr-un ambient de exceptie, aici puteti savura o gama variata de cocktailuri , bauturi alcoolice si nonalcoolice, preparate din cafea, ceaiuri, ciocolata calda, totul intrun ambient muzical placut.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie