Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aparthotel Parque del Sol


Descriere

Localizare: Parque del Sol este un mic paradis, care a fost proiectat Si construit in Playa Fanabe in Costa Adeje, situat intr-o zona privilegiata, pentru accesul la cele mai bune plaje.

Dotari camere: apartamenele cu 1/2 dormitore sunt prevazute cu un ventilator, bucatarie complet utilata cu un cuptor Si microunde; un lounge, o baie complet echipata cu uscator de par, o oglinda cosmetica, si o superba terasa. Toate apartamentele sunt dotate cu, seif, televizor cu canale de muzica, telefon i servicii de curier.

Facilitati hotel: restaurant cu o capacitate de pana la 150 de persoane, cu un decor simplu, dar cu cele mai bune preparate din bucataria regionala, naionala si internationala, precum si o selectie larga de vinuri locale; piscina este inconjurata de gradini tropicale fiind incalzita în timpul iernii, jacuzzi, bar, sala de gym, sala de jocuri, mini golf.

Facilitati copii: loc de joaca, piscina

Plaja: se afla la aproximativ 300 metri, este plaja publica cu nisip.

Tip masa: fara masa/ mic dejun (cu supliment) / demipensiune (cu supliment)

Pagina web: http://www.parquedelsol.net/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.