Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Traisteni


Descriere

Orice proiect are o poveste, a noastra incepe acum, Aprilie 2021! Suntem mici intreprizatori ce incercam intr-un cadrul familial sa dezvoltam proiectul Complex Traisteni la un nivel ridicat de servicii, cu un concept si inovatii intr-o forma diferita si personalizata.


Locatia noastra este situata in raza localitatii Valea Doftanei in satul Traisteni, Judetul Prahova pe o culme de deal unde cuvantul principal ce o defineste, este linistea. Pozitia si amplasamentul locatiei permite un sejur discret, ce incepe cu un drum prin padure ca prim pas spre un loc a carui panorama te indeamna la contopirea cu natura, neatinsa aici de modernismul contemporan.


Complexul este format din 3 cabane individuale a caror spatiu interior este foarte generos si realizat intr-o forma si cu accente rustice. Cabana principala este destinata servirii mesei, activitatilor recreative, iar terasa permite petrecerea timpului intr-o atmosfera relaxata, contempland imaginea data de localitate si muntii ce o inconjoara.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.