Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Oferind o piscină in aer liber si o terasă la soare cu vedere neobstructionată la mare, Cavo Orient Beach Hotel & Suites se află in Tragaki. Proprietatea are un restaurant tip bufet cu vedere la mare si un restaurant à la carte, o grădină si un loc de joacă pentru copii. Există acces gratuit la internet WiFi si o receptie cu program nonstop.

Toate unitătile de la Cavo Orient Beach Hotel & Suites sunt prevăzute cu aer conditionat, TV, cutie de valori si frigider. De asemenea, au baie privată cu articole de toaletă gratuite si uscător de păr. Cele mai multe unităti se bucură de un balcon cu vedere la mare sau la piscină, iar unele au o piscină comună.

Hotelul serveste in fiecare zi un mic dejun tip bufet, iar oaspetii pot lua masa la unul dintre cele 2 restaurante sau pot savura o băutură la bar.

Orasul Zakynthos se află la 12 km de Cavo Orient Beach Hotel & Suites. Aeroportul International Zakynthos Dionysios Solomos este situat la 15,5 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie