Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul s-a deschis in anul 2000 si a fost renovat integral in 2015.


Localizare: Complexul este localizat intr-o zona linistita in Laganas, aflata la 700m de centrul statiunii, 300m distanta de plaha, 100 m pana la cea mai apropiata statia de autobuz, 3 km distanta de aeroport si 6 km fata de capitala insulei.
Facilitati hotel: Receptie cu TV lounge, restaurant, piscina pentru adulti cu sezlonguri si umbrelute, piscina pentru copii, parcare (gratuita), internet Wi-Fi (gratuit), birou de inchiriere a masinilor, cosmetica si masaj (contra cost), sala de gimnastica, sauna.
Facilitati camere: 62 de camere spatioase (camerele duble au suprafata de 25mp si Family Room au suparafata de 32mp), dispun de balcoane, au vedere la gradina/ piscina, iar in functie de localizarea acestora, pot avea si vedere catre cladirile invecinate.
Dotari: aer conditionat, TV satelit, radio, seif (contra cost), mini frigider, telefon, kitchineta complet utilata cu ustensile de bucatarie, grup sanitar cu articole de toaleta. In functie de tipul de camera creste gradul de ocupare maxim admis in camera.


Masa: Mic dejun. Suplimente contra cost: demipensiune si All Inclusive.


Website: www.zantekarras.gr


Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*, studio sau apartament;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie