Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest loc de cazare pentru cei ce se aprovizionează singuri se află chiar pe plajă, într-o zonă centrală în Agia Marina.

Dotări

Acest hotel a fost modernizat în 2018. Clienții au la dispoziție 20 de camere într-o clădire principală cu 1 etaje și 3 clădiri auxiliare. La recepția deschisă 8:00-22:00 ore din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Facilitățile hotelului cuprind o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare (gratuit). Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor, un serviciu de închiriat mașini, un serviciu de transfer, la anumite ore room service, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet și un autobuz propriu pentru navetă. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete, de asemenea, sunt disponibile și locuri de parcare pentru biciclete.

Locul de cazare

În camere se găsesc o bucătărie și o baie, iar aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. Dotările standard din majoritatea camerelor includ un balcon. Camerele au o canapea. Există dormitoare separate. Contra cost, clienții pot să-și depoziteze lucrurile de valoare într-un seif. În chicinetă se află un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Telefonul, un televizor cu ecran plat și cablu TV și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În cameră se găsesc și papuci de casă. În baia dotată cu un duș și o cadă dispune de un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi.

Sport/divertisment

Piscina cu zone interioare și exterioare invită la băi plăcute și relaxate. Copiii se pot bălăci într-un bazin cu apă de mică adâncime. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan, windsurfing, snorkelling, scufundări subacvatice, o sală de fitness, un spa și terapii prin masaj. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ o discotecă, un cazinou și un club de noapte. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Un bar stă la dispoziție.

Carduri de credit

În unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie