Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Giannoulis Cavo Spada Luxury Sports and Leisure Resort

Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă, un loc ideal pentru turiști de la plajă, turiști activi și turiști care fac sport și familii, se află la Kolymbari, chiar pe malul mării, într-o zonă liniștită. Cel mai apropiat aeroport este Chania (CHQ), distanța este de aproximativ 40 de km.

Dotări

Resortul oferă 150 de camere pe 3 etaje la care se poate ajunge cu 2 lifturi. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o garderobă, o cameră de bagaje și un schimb valutar. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Pe lângă un supermarket, aici se mai găsesc și alte magazine. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale complexului de vacanță se numără un chioșc cu ziare și o sală de jocuri. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de pază nonstop, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de transfer, room service contra cost, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet și un medic de la hotel. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă (contra cost). În spațiul pentru afaceri stau la dispoziție un proiector, un fax, un flipchart/markere și un copiator. Cei ce doresc să lucreze pot apela la serviciile de secretariat. Pentru conferințe, prezentări sau reuniuni stau la dispoziție 2 săli.

Locul de cazare

Balconul sau terasa sunt incluse în dotările standard ale majorității camerelor. Camere dispun de un pat „King size” și de o canapea. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. În plus sunt disponibile un minibar și un birou și, contra unui supliment de preț, un seif. În plus, există un telefon, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit, un radio și WiFi (gratuit). În spațiul de cazare clienții au la dispoziție papuci de casă. În băi există o cadă. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie stau la dispoziție pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.

Sport/divertisment

Piscina cu zone interioare și exterioare invită la băi plăcute și relaxate. Copiii se pot bălăci într-un bazin cu apă de mică adâncime. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj îi vor aduce în cea mai bună dispoziție pe cei ce iubesc apa. Șezlongurile și umbrelele garantează ore odihnitoare. Diverse activități sportive propuse în resortul garantează distracție, ca de ex. tenis, boccia, volei de plajă, volei, mers nordic și jogging, iar cu plată - ciclism/ciclism montan și călărie. Datorită unor sporturi ca aqua-fitness, și, contra cost, iahting, snorkelling, scufundări subacvatice și aerobic în apă, iubitorii sporturilor acvatice se vor simți în mediul lor. La locul de cazare cu o sală de fitness, un joc de darts, yoga și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. În resort sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, hamam, salon de înfrumusețare, terapii prin masaj și terapii anti-îmbătrânire. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un program de recreere, un miniclub și muzică live. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind 4 restaurante, o cafenea și un bar. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Locul de cazare oferă pentru masă regim all inclusive și All-Inclusive-Special. Se oferă micul dejun, prânzul și cina. La cerere se pregătesc și mese fără gluten. Resortul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

Sunt acceptate carduri de credit uzuale ca: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie