Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat pe bulevardul Sheikh Zayed, Hotelul Carlton Downtown se află in apropiere de Centrul Financiar International Dubai si de centrul orasului. Hotelul oferă o piscină in aer liber, centru de fitness, precum si 6 restaurante si baruri.

Toate camerele si suitele sunt decorate modern cu mobilier elegant. Camerele includ TV cu ecran plat, minibar si vedere la oras sau la centru. Baia este dotată cu dus si cadă.

Oaspetii pot savura arome autentice din bucătăria Orientului Mijlociu asezonate cu condimente foarte inmiresmate si legume proaspete. De asemenea, se oferă o gamă largă de produse din intreaga lume obtinute pe tărmurile mediteraneene ale Spaniei si Marocului alături de specialităti din Liban si Asia.

Centrul Spa Kirana oferă o gamă completă de servicii de infrumusetare, masaje, saună, baie de aburi si 6 săli de tratamente corporale si de infrumusetare.

Burj Khalifa si emblematicul Dubai Mall sunt la 10 minute de mers cu masina de Carlton Downtown. In plus, la un cost suplimentar se oferă un serviciu de transfer la Aeroportul International Dubai, aflat la 20 de minute de mers cu masina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie